Ett ögonblick...

Kontakt – Bokning – Priser

Anmälan till Flugfiskekurs och ansökan om fiske
samt offertförfrågan gör man via E-post: info@lillamalma.se

Vill du hellre ringa skall du göra det på Telefon: 070 – 889 89 32

Så här fungerar det om du vill boka plats på en kurs:

Skicka ett e-mail och ange vilket datum som passar dig av de tillfällen som presenteras på startsidan. I ansökan ska de framgå namn och adress på den som ska delta samt vem som ska betala för kursen. Även om det inte finns några passande kursdatum presenterade på hemsidan, så rekommenderar vi att du ändå meddelar ditt intresse om att du vill delta i en flugfiskekurs. Vi kontaktar dig därefter och föreslår då alternativ till kursdatum. Efter att Vi registrerat din bokning skickar vi en bekräftelse samt en faktura som ska betalas senat 10 dagar innan kursen.

Aktuella kursdatum finns presenterade på startsidan >>

Priser Flugfiskekurs:
Gäller för oavsett nivå! Nybörjare till Erfaren.
Vi gör ingen skillnad på pris mellan nybörjare och erfarna. Oavsett om man är nybörjare eller erfaren så kan man delta vid varje kurstillfälle. Kursen anpassas individuellt efter varje deltagares bakgrundskunskap.
Pris: 2 350 kr/pers

Hyra av komplett flugfiskeutrustning med flugor och tafsmaterial.
Pris: 150 kr/pers

  • Individuellt anpassad kurs.
  • Fiske i Lilla Malmas fiskevatten
  • Kaffe & smörgås
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika

Priser boende/övernattning:
För långväga kursdeltagare erbjuder vi möjlighet till övernattning. Läs mer om boendet i menyn boende.
Pris: 450 kr/pers/natt

Kommande kurser 2024

Vårens kurser 2024 är fullbokade!

Höstens kurser 2024

14 sept – Flugfiskekurs, 1 dag. Boka här>>
Pris: 2 350 kr

15 sept – Flugfiskekurs, 1 dag. Boka här>>
Pris: 2 350 kr

5 okt – Flugfiskekurs, 1 dag. Boka här>>
Pris: 2 350 kr

6 okt – Flugfiskekurs, 1 dag. (Fullbokat)
Pris: 2 350 kr

Ytterligare kursdatum för höstsäsongen presenteras senare.

Så här fungerar det om du vill hyra fisket:

Skicka en förfrågan med e-post, gärna före 31 januari för ansökan om Vår-FiskeI perioden januari/februari fördelas vårens fiskedagar till dem som ansökt. Kort därefter blir var och en meddelade. E-post före 30 juni för ansökan om Höst-FiskeI perioden juni/juli fördelas höstens fiskedagar till dem som ansökt. Kort därefter blir var och en meddelade. Om Ni inte hunnit med att ansöka om fiske i tid kan du ändå göra ett försök genom att skicka en förfrågan via email. Om du har tur finns kan det finnas något ledigt datum på grund av återbud. Under höstsäsong och den tidigare delen av våren är fiskedygnen från gryning till skymning. Boendet i Lilla Malmas fiskelodge ingår i bokningen av fisket och är då tillgängligt för incheckning från klockan 16:00-18:00 dagen innan fisket påbörjas och utcheckning från lodgen skall ske klockan 15:00 och sedan fortsätter sällskapen att fiska fram till skymning. Under den senare delen av våren och försommaren när det är ljust till sent på kvällarna påbörjas de två sammanhängande fiskedygnen efter överenskommelse med fiske och incheckning i lodgen. T ex start av fisket kl 13:00 på fredagen (1/2 dag em), fiske hela lördagen 1/1 dag fm+em) och förmiddagsfiske på söndagen fram till 13:00, dvs två sammanhängande dygn. Dock ett uppehåll i fisket under de mörka timmarna på natten.

Pris att hyra Sportfisket inkl boende
Pris 2 dygn: 26 400 kr (max 8 pers / minimum 2 dygn)
Faktureras i förskott. Betalning tillhanda senast dagen före bokad fiskedag.

 

Event – prova på flugfiske:

Det här alternativet handlar alltid om att man tillsammans resonerar sig fram till ett anpassat upplägg och därefter får en offert. Vi försöker tillmötesgå de flesta önskemål och alla förfrågningar blir svarade med ett förslag och offert. Det passar särskilt bra för de som vill ordna en aktivitetsdag med flugfiske för sina kunder eller anställda. Ni behöver inte ha någon egen utrustning, endast egna fritidskläder, resten fixar vi.

Prisexempel 1 dag.
Pris: 2 350 kr/dag/pers (moms tillkommer).
– Kastträning och instruktioner.
– Fiske i Lilla Malmas fiskevatten
– Kaffe & smörgås
– Lunch
– Eftermiddagsfika
– Lån av flugfiskeutrustning

Faktureras i förskott. Betalning tillhanda senast dagen före bokat event- fiskedag.

Din kontaktperson:

Thomas Berggren, MasterCertifierad Flugfiskeinstruktör

Om Lilla Malma

Lilla Malma Sportfiske ligger c:a 10 mil från stockholm, strax utanför Malmköping och ägs och förvaltas av Thomas Berggren som är en certifierad flugfiskeinstruktör. Här erbjuds både möjlighet att boka och hyra anläggningen för fiske, samt att delta i någon av de flugfiskekurser som fortlöpande hålls…

Vi erbjuder också skräddarsydda flugfiske-event för företag och grupper.

Mer information om detta finner ni om ni klickar runt lite i hemsidans menyer.

Informationsfilm om Lilla Malma >>>

Fler glimtar från Lilla Malma >>>

Välkomna!Thomas Berggren – Certifierad Flugfiskeinstruktör

 

 

FFI – MCI
(Master Ceritified Instructor)

FFI – THCI
(Two Handed Certified Instructor)

FFI – CBOG
(Casting Board Of Governor)

FFI – Level III Examiner

 


Vill du bli en certifierad instruktör?

Vill du bli en certifierad instruktör?

Att vara certfierad innebär att du har ett bevis som intygar dina kvalifikationer. De höga krav på instruktörs-standard som de organisationer som certifierar har, borgar för att de instruktörer som klarar deras tester håller en hög kunskapsnivå.

Den ena delen i ett sådant test är att visa en hög nivå på de praktiska kunskaperna, dvs man ska visa att man själv verkligen kan behärska konsten att kasta med ett flugspö. Men den största delen i testet omfattar kunskapen att lära ut. Att visa prov på att man håller en hög nivå som instruktör. Att vara duktig på att kunna lära folk att kasta och fiska med ett flugspö, helt enkelt.

Den här så kallade kvalitétsstämpeln uppfattas av elever och kunder som en trygghet. Den vanligaste orsaken till att en kund väljer en särskild instruktör är genom rekommendationer. Men om de saknar rekommendationer, så väljer de oftast en certifierad instruktör, därför att certifikatet borgar för både trygghet och kunskap.

Om du funderar på att certifiera dig kan du läsa mer ingående om det på Fly Fishers Internationa. Där finner ni också en lista på alla FFI-certifierade instruktörer.

Thomas Berggren, är certifierad både som Två-Hands och Enhands-instruktör och erbjuder möjligheten att boka:
Prep-kurs… En kurs som förbereder dig, och ger dig verktygen för fortsatt egen träning inför det kommande certifieringstestet.

Pre-test… En ”testuppkörning” helt enkelt. Vi genom för testet enligt samma procedur som provet. Ett bra sätt att kolla om man är redo, eller att få reda exakt på vilka ”sista detaljer” som man behöver finslipa.

Välkomna att höra av er om ni är intresserade.. Kontakt – Bokning – Priser.

Lillamalma.se